De ZODC Zuidenveldtour is een Nederlandse wielerwedstrijd over 200 km, die in Drenthe wordt verreden. Het is een UCI 1.2 wedstrijd die onder andere over meerdere kasseienstroken in Zuid Oost Drenthe voert.

Lees meer

Sponsors

Sportscom

Over Sportscom

De organisatie startte haar activiteiten begin jaren 80, als professionele organisatie gewijd aan de levering van diverse faciliteiten tijdens (sport)evenementen, zoals: geluidsvoorzieningen, tijdwaarnemingsystemen, jurywagens, podiumwagens en meer… Kortom, een compleet pakket voor het zorgeloos laten verlopen van uw evenement.

Bekijk website

Schildersbedrijf Sieben

Over Schildersbedrijf Sieben

Schildersbedrijf Sieben is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking, glasservice, onderhoud- en herstelwerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Vakmanschap, kwaliteit en service staan al sinds 1935 hoog in het vaandel van het familiebedrijf. Er wordt gewerkt met professionele producten afgestemd op de verschillende situaties en werkzaamheden.

Bekijk website

Hanken Elektromotoren

Over Hanken Elektromotoren

Hanken Elektromotoren is 25 jaar geleden opgericht met als doelstelling onder andere het leveren van een adequate advisering met betrekking tot die producten, die in werkplaatsen gebruikt worden te kunnen leveren.

Het leveringsprogramma omvat dan ook een grote hoeveelheid producten, die dagelijks worden toegepast en uiteraard, omdat ervaring de beste leermeester is, zeer praktisch op gebruik gericht is.

Ons productenaanbod is dus op de praktijk gericht, dat wil bij ons zeggen, dat wij een breed aanbod hebben, dat wordt uitgebreid zodra er aanleiding toe is.

Wanneer u aan een bepaald product de voorkeur geeft, zet ons team zich in zodat u het product geleverd krijgt, in overleg met u op het tijdstip dat u wenst.

Bekijk website

Bikkel

Over Bikkel

De Bikkel Groep is een allround onderneming in personele diensten. Wij detacheren, verlonen, werven en selecteren medewerkers in alle disciplines.

Daarnaast hebben we een uitgebreide beleggingsportefeuille in onroerend goed. De Bikkel Groep streeft er naar om de juiste man op de juiste werkplek te krijgen. Door medewerkers en klanten duidelijke informatie te geven, lukt dit praktisch altijd.

De Bikkel Groep doet er bovendien alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen. Wat wij beloven, komen wij na.

Bekijk website

Schagen

Over Schagen

Schagen Infra is een wegenbouwbedrijf met 65 jaar ervaring. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hasselt (Overijssel).

Wij houden ons bezig met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van infrastructurele projecten. Daarnaast adviseren wij opdrachtgevers om het beste resultaat te behalen. We werken oplossingsgericht, waarbij wij anticiperen op vragen van onze relaties. Aan innovatie hechten wij veel waarde. We volgen de veranderingen in de sector en blijven onze producten en diensten ontwikkelen om een hoge kwaliteit te garanderen. Dit doen wij voor de publieke en private sector.

Bekijk website

Cornelis

Over Cornelis

In het gezellige centrum van het Drentse dorp Dalen vindt u Restaurant Zalencentrum ”Cornelis”. Gelegen aan de Hoofdstraat,
vlak voor de monumentale Ned. Hervormde Kerk.
Een sfeervolle horecagelegenheid voor uw lunch, diner en alle feesten, recepties, reunies, bruiloften en partijen.

Bekijk website

Twenthe Uitvaartverzekering

Over Twenthe UitvaartverzekeringVerzekerd van eenpassende uitvaart

Twenthe is een uitvaartverzekeraar en geen uitvaartverzorger. Dat betekent dat u en uw nabestaanden de uitvaart helemaal naar eigen wens kunnen regelen. Wij zorgen er al meer dan 70 jaar voor dat de rekeningen betaald worden. Verder is de keus aan u. Bij ons geen standaard pakketten of een verplichte uitvaartondernemer. Ook bepaalt u zelf het verzekerde bedrag. Door de keuzevrijheid kunt u een Twenthe polis makkelijk combineren met bestaande polis(sen) of het lidmaatschap van een uitvaartvereniging.

Bekijk website

Plus

Over Plus

PLUS staat middenin de maatschappij en is daarmee een belangrijke centrale plek in de buurt, in de stad, in de omgeving. We geven om de mensen om ons heen en halen graag producten, indien mogelijk, uit de omgeving. Dit doen wij omdat wij overtuigd zijn van de smaak en kracht van Nederlandse producten. Daarnaast sponsort PLUS vaak lokale sportclubs of verenigingen.

Bekijk website

Bouwbedrijf H. Bouwers B.V.

Over Bouwbedrijf H. Bouwers B.V.

Het professionele team van Bouwbedrijf H. Bouwers verzorgt het bouwproces van A tot Z. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud of restauratie; wij voeren dit volledig in eigen beheer uit. Dit doen we niet alleen voor particuliere woningbouw maar ook voor utiliteitsbouw of bedrijfspanden. Een multifunctioneel en traditioneel bouwbedrijf, compleet van A tot Z dus!

Bekijk website

KWS

Over KWS

KWS Infra is marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt in Nederland. We hebben een landelijke dekking en zijn decentraal georganiseerd met regionale vestigingen dochters & deelnemingen.
KWS Infra is zowel actief met de aanleg van grote, gecompliceerde en multidisciplinaire (infrastructurele) projecten als met kleinschalige projecten voor lokale overheden en particulieren.

Bekijk website

Bogra

Over Bogra

Bogra b.v. is producent en leverancier van uitvaartkisten. De onderneming is gevestigd in Enkhuizen en kan bouwen op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van produceren en assembleren van uitvaartkisten. Het assortiment is zeer uitgebreid; van eenvoudige standaardkisten tot zeer luxe modellen. Om te voldoen aan persoonlijke wensen maken wij met regelmaat kisten op maat.

Bekijk website

De Roo

Over De Roo

De Roo Wegenbouw - Milieutechniek is een middelgrote aannemer die vanuit Emmen actief is in de Grond- Weg- en Waterbouw (GWW) en in de milieutechniek. Met modern materieel en geschoold personeel kunnen we elke klus aan. Van het herstellen van huisaansluitingen tot het leggen van een hoofdriool met grote diameter. We zijn inmiddels een dynamisch bedrijf en allround professional in de uiteenlopende disciplines op het gebied van infrastructuur en milieutechniek.

Bekijk website

Verzekering Collectief Emmen

Over Verzekering Collectief EmmenVerzekeringen en andere financiële diensten

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. 

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen.

Bekijk website

Zantingh

Over Zantingh

Zantingh Tweewielers is de fietsspecialist uit Nieuw amsterdam en Veenoord en is gevestigd aan de Veenvaart in het mooie Drenthe.Bij ons staat service, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn dan ook  gespecialiseerd in kinderfietsen, elektrische fietsen, stadfsfietsen, lifestyle fietsen, race fietsen, mountainbikes, gebruikte fietsen en fitness apparatuur.
U vindt bij ons een ruim assortiment van o.a. Batavus, Sensa, Scott, Cortina, Wilier, Alpina en Tunturi. Wij zijn tevens gespecilaliseerd in onderhoud van de meest voorkomende merken zoals o.a.: Batavus, Gazelle, Sparta, Koga, Loekie, Alpina, Cube, Ghost,Stevens, enz.

Bekijk website

Rabobank

Over RabobankWelkom bij Rabobank Emmen-Coevorden

Wij zijn een lokale bank die midden in de samenleving staat. Betrokken bij onze klanten en de regio. Door onze (financiële) kennis te delen en door onze persoonlijke manier van samenwerken, willen wij ambities van onze klanten waarmaken. Wij brengen klanten en partijen bij elkaar en participeren in maatschappelijke initiatieven. Zo leveren wij een aandeel in elkaar.

Bekijk website

Gemeente Emmen

Over Gemeente Emmen

De regio Emmen heeft bos, veen en open landschappen. En is daarmee een van de groenste gemeenten van Nederland. De gemeente kenmerkt zich door een stedelijke kern met verschillende wijken en omliggende dorpen, ieder met zijn eigen karakteristieke sfeer en voorzieningen. Waar u ook woont, de natuur is overal binnen handbereik. En de stedelijke kern biedt alle voorzieningen die u mag verwachten: een groot overdekt winkelcentrum, ziekenhuis, goede onderwijsinstellingen, bioscoop, theater en topsportclubs.

Bekijk website

Provincie Drenthe

Over Provincie Drenthe

Dagje uit in Drenthe
Altijd wat te doen in Drenthe! Heerlijk wandelen of fietsen over de Drentse heide, of een dagje uit met de kinderen naar een speeltuin,  attractiepark of outdoor centrum. Bij slecht weer kun je naar een museum. 's Avonds kun je naar een gezellig eetcafé of een stijlvol restaurant. Een compleet overzicht van zwembaden, bioscopen, theaters en meer vind je op deze site en in de Drenthe app.

Bekijk website

Cuperus natuursteen

Over Cuperus natuursteen

Gedenken is persoonlijk. Iedereen houdt graag op geheel eigen wijze de herinnering aan een dierbare in stand. Cuperus geeft vorm aan uw herinnering door een gedenkteken te creëren dat een persoonlijke betekenis toevoegt aan de laatste rustplaats. Of het nu gaat om een grafsteen, een urn, een muurplaat of een monument, wij begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze. Een gedenkplaats kan helpen om verdriet te verwerken of de relatie met uw geliefde overledene te onderhouden.

Bekijk website

NTP Infra

Over NTP Infra

Of het nu gaat om de aanleg van infrastructuur van nieuwbouwwijken of industrieterreinen, wegconstructies of onderhoud: NTP Infra verzorgt het voor u. Wij zijn helemaal ingericht op de eisen van nu en die van de toekomst. Wij ontwikkelen actief nieuwe producten en toepassingen.

Met onze actuele kennis en jarenlange ervaring verzorgen wij voor u advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud.

Bekijk website

Sanders Schilderwerken

Over Sanders Schilderwerken

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf, dat kwaliteit levert voor een eerlijke prijs? Een professionele organisatie waar vakmanschap centraal staat? Een onderneming waarmee u heldere afspraken kunt maken, die altijd nagekomen worden?

Dan is Sanders Schilderwerken in Emmen u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een perfect eindresultaat. Onze schilders zijn goed opgeleide vakmensen die hun werk met grote zorg uitvoeren. U kunt ons voor al uw schilderwerk inschakelen ...

Bekijk website

Hubo Nieuw Amsterdam

Over Hubo Nieuw AmsterdamWelkom bij Hubo Nieuw Amsterdam

 

Wij denken graag met je mee om tot de beste oplossingen te komen. Kom je niet uit een klus? Dan helpen we graag mee!

Arnold Nijenbanning

Eigenaar Hubo Nieuw Amsterdam

Bekijk website

Drok Woonwinkel

Over Drok Woonwinkel

In onze ruime woonwinkel vindt u alles voor een complete woninginrichting. Al meer dan 70 jaar is dit familiebedrijf dé winkel waar u moet zijn wanneer uw inrichting wel een opknapbeurt kan gebruiken.We verkopen niet alleen meubelen, maar ook tapijt, gordijnen en bijzondere accessoires; wij verzorgen uw complete woninginrichting.

Bekijk website

Hoornstra

Over Hoornstra

Hoornstra Aannemingsmaatschappij N.V. is een middelgroot aannemingsbedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en is sinds 1985 een bekend gezicht op de noorderlijke GWW-markt. Het bedrijf is gevestigd te Nieuw-Buinen.

Bekijk website

Quick Reclame

Over Quick ReclameQuick Reclame Emmen

Quickreclame.nl is een jong, dynamisch reclame bureau gevestigd in Emmen dat staat voor kwaliteit en vertrouwen. In oktober 2012 is Quick Reclame opgericht door Tom de Groot en Elwin Arends.

Door de gevolgde cursussen en de ervaring in de praktijk, hebben we inmiddels veel productkennis opgedaan, en weten we waar we over praten.

Bekijk website

PRS

Over PRS

Pipeline and Refinery Services International is gevestigd in Nederland en bouwt snel een reputatie op als betrouwbare dienstverlener in de sector van onshore en offshore pijpleidingen, (petro)chemische industrie en raffinaderijen.

Het management van PRS International bestaat uit ervaren en enthousiaste professionals, die allemaal kennis en ervaring hebben op hun eigen gebied binnen de sector. Het bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door end-to-end-diensten en innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit te leveren aan klanten over de hele wereld. Elke dienst of oplossing wordt apart geanalyseerd, voorgesteld en uitgevoerd met het doel te voorzien in de behoeften van onze klanten.

Bekijk website

't Oelnbret

Over 't Oelnbret

Restaurant ’t Oelnbret, een begrip in de omgeving door de uitstekende ambachtelijke keuken, gastvrije bediening en steeds wisselende menukaart. Kwaliteit en service, verrassende en vernieuwende aspecten staan voorop. Dit alles in een boerderij van 1835 tegenover de kerk in het centrum van Dalen. De juist uitstraling voor sfeer, warmte en gezelligheid.

Bekijk website

Nijhof-Wassink

Over Nijhof-Wassink

Nijhof-Wassink is sinds 1967 specialist in bulk transport over weg, spoor en water.

We hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije. Naast bulkvervoer zijn we gespecialiseerd in tal van logistieke diensten zoals opslag en reiniging. Wij focussen ons op de klant en zijn wensen. Zit u plotseling met een vervoers- of opslagprobleem dan helpen wij u graag uit de brand. Wij zijn meer dan een vervoerder, wij nemen uw logistieke processen over en zorgen dat het met hoge kwaliteit wordt afgehandeld en/of afgeleverd.

Bekijk website

Wensink

Over Wensink

Zorgeloos rijden, dat is waarom u naar Wensink komt. Onze taak is ervoor zorgen dat u zich prettig voelt. In onze showroom, maar ook in uw eigen auto. En daarom bieden wij u graag complete service in elk aspect van uw rijervaring. U kunt dus bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe auto, maar ook voor het kopen van een gebruikte wagen. We onderhouden uw auto met onze uitgebreide servicepakketten en zorgen graag voor de reparatie en afhandeling van uw schade wanneer uw auto een kras, deuk of mechanische schade oploopt.

Bekijk website

Buro Hollema

Over Buro Hollema

Wij leveren management-, advies- en ingenieursdiensten op de gebieden Milieu, Civiele techniek, Sport & groen en Omgevingsarchitectuur.
Bij de uitvoering van onze projecten streven wij naar een goed evenwicht tussen zakelijke prestaties, sociale en milieuaspecten. Deze strategie van duurzaam ondernemen is vastgelegd in ons kwaliteitsysteem ISO 9001.

Bekijk website

MSC

Over MSC

MSC is dé servicespecialist voor al uw bedrijfsmaterieel. Wij onderhouden en repareren alle merken trucks, trailers, bestelwagens, BE-combinaties en intern transportmaterieel. Met vestigingen in Coevorden, Nieuwe Pekela en Emmen bieden wij een prima dekking in Noord-Oost Nederland. Onze 24-uurs servicedienst staat dag en nacht voor u klaar, met dekking in heel Europa. Ook voor alle banden bent u bij ons op het juiste adres.

Bekijk website

Bosman

Over Bosman

Bosman Installatietechniek is het vertrouwde adres voor al uw installatietechnische werkzaamheden. Voor gas, warmte, water, riolering, elektriciteit, data, telefoon en alarminstallaties. U kunt zowel voor eenvoudige als ingewikkelde klussen bij ons terecht. We zorgen voor het beste beeld op uw televisie, leveren en plaatsen voor een keurige prijs uw wasmachine, maar adviseren ook over klimaatbeheersing in uw kantoor.

Bekijk website

Taxi Pals Boekholt

Over Taxi Pals Boekholt

Taxi Pals Boekholt is een modern taxibedrijf dat werkt met representatieve en goed opgeleide chauffeurs. Ons wagenpark ziet er op en top verzorgd uit en de auto’s worden minimaal om de vijf jaar vervangen.
Alle ritten die Taxi Pals Boekholt uitvoert, lopen via de centrale in Nieuw-Amsterdam: 0591 55 13 04

Bekijk website

LBS Emmen

Over LBS EmmenWelkom bij LBS Emmen! Endless in service and innovation.

Uw complete leverancier voor kunststof & rubber transportbanden en componenten. Thuisbasis voor standaard en speciale transportband onder de merknamen; LBS, Probelt®, Hotcleat®, Ecocleat® en MultiCutter.

Bekijk website

Vrieling

Over Vrieling

Vrieling Westerbork is een financiële dienstverlener die op basis van onafhankelijkheid adviseert over verzekeringen, administraties, hypotheken en bankzaken (RegioBank).

Ons streven is om een langdurige relatie op te bouwen met al onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Doordat wij onafhankelijk zijn hebben wij de vrijheid om u te voorzien van een persoonlijk advies waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid voorop staan.

Bekijk website

Leeghwater Knitwear

Over Leeghwater Knitwear

Leeghwater Knitwear produceert een compleet programma gebreide artikelen van hoge kwaliteit.

  • Truien
  • Sjaals – Mutsen
  • Sokken
  • Thermisch ondergoed

Een standaard collectie leveren wij uit voorraad, varianten en specials uit
productie te Nieuw-Amsterdam. Deze combinatie geeft ons een maximale flexibiliteit.

Bekijk website

Omko

Over OmkoOmko maakt van maatwerk "Vakwerk"
Omko is sinds 1910 een begrip in de uitvaartwereld.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Coevorden.
Het bedrijf met atelier en kleding  in Emmen.
De constructiewerkplaats voor begraafplaats benodigdheden in Wachtum.

Omko maakt werk van uw maatwerk, al bijna 100 jaar kenmerkt Omko zich door haar aandacht voor klantwensen.
Een luisterend oor, deskundig advies en een scherp oog voor detail.
Omko verzorgt zowel de bijzaken als de essentiële voorwaarden.
Zoals u het wil.
Bekijk website

Blokker

Over Blokker

Bij Blokker krijg je elke week weer de meest scherpe aanbiedingen voorgeschoteld op het gebied van huishoudelijke producten, koken en tafelen, persoonlijke verzorging, tuin of speelgoed. Blokker heeft een groot assortiment online met elke week de beste aanbiedingen van afvalbak tot pannenset, friteuse tot blender of van elektrische tandenborstel tot speelgoed. Ook voor alles voor in de tuin ben je bij Blokker aan het juiste adres!

Bekijk website

Koenen Bouw

Over Koenen Bouw

Koenen Bouw is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in noorden en oosten van Nederland. Wij ontwikkelen en realiseren uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. Dat doen we voor gemeenten, corporaties en andere opdrachtgevers, al dan niet in samenwerking met partners. Kleinschalig, maar ook veelomvattend en complex. Trajecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent. Onze gemiddelde jaaromzet bedraagt ca. 25 miljoen euro en hebben naast onze afdeling nieuwbouw ook een speciale afdeling voor Bouwservice en Onderhoud.

Bekijk website

Kuilman Bouw

Over Kuilman Bouw

Bouwen in de breedste zin van het woord!

Kuilman Bouw in Nieuw Amsterdam is een professioneel bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in bouwen.

Zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie van woningen en bedrijfspanden zijn voor Kuilman Bouw vertrouwd terrein.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het compleet realiseren van Biogasinstallaties. Met andere woorden; bouwen in de breedste zin van het woord!

Bekijk website

Borgesius

Over Borgesius

Innoveren met respect voor
ambachtelijke traditionele processen is belangrijk
voor de bakkerij en onze klanten

Iedereen moet kunnen genieten
van lekker en vers brood,
altijd en overal  

We willen de positie van ons erfgoed verbeteren en uitbreiden
voor de volgende generatie

Bekijk website

Diverse Sponsoren

Over Diverse Sponsoren

Ook onze kleinere sponsoren verdienen aandacht: