Zuidenveldtour

De PWZ Zuidenveldtour is een Nederlandse wielerwedstrijd die gereden wordt in de provincie Drenthe. Het is een UCI 1.2 wedstrijd voor elite-mannen. Na een aantal jaren een wielerploeg te hebben gesponsord, richt de stichting PWZ (Promotie Wielersport Zuid Oost Drenthe) zich nu op de wielersport in de breedste zin des woord., waarbij een aan de wielersport gerelateerd evenement de basis vormt. Om de ondersteuning op langere termijn te kunnen garanderen is een brede financiële basis noodzakelijk. De Stichting PWZ beschikt over een ruim aantal leden die door hun jaarlijkse bijdrage een financieel fundament leggen. 

Door deze bijdrage is PWZ in staat om wielerevenementen te organiseren en/of financieel te ondersteunen. PWZ heeft als eerste de sponsorkracht onder het juridische dak van een stichting gebracht. Naast de financiële ondersteuning van de WSV Emmen, richt de PWZ zich op het organiseren en ondersteunen van allerlei wielerevenementen in Zuidoost Drenthe.

Rondemiss 2020

Xiamara Boxem:

Mijn naam is Xiamara, 18 jaar en ben eerste jaar student communicatie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sinds kort woon ik op kamers in Groningen en kom ik de weekenden graag terug naar Nieuw Amsterdam waar ik samen met mijn broer en ouders woon. In de weekenden werk ik met veel plezier bij Café postkantoor in Nieuw - Amsterdam. Mijn hobby’s zijn hockeyen, uitgaan, winkelen en reizen. 

 

Het was voor mij geen verrassing dat ik gevraagd werd om rondemiss te zijn. Mijn vader organiseert al jaren deze wielerwedstrijd, waardoor ik van kleins af aan al weet dat ik op mijn 18e ronde miss mag zijn. Vorig jaar heb ik bij PWZ B4B ploegentijdrit Dalen al een voorproefje mogen nemen. 

Ik kijk erg uit naar deze dag en zie jullie zaterdag 25 april! 

Groetjes Xiamara.

 

Rondemiss 2019

Julia de Olde:

Mijn naam is Julia de Olde ben 20 jaar geboren en getogen in Nieuw Amsterdam.

Waar ik nu nog bij mijn ouders woon samen met mijn tweelingbroer Hugo.

Ik heb de opleiding  International Aviation Services met succes afgerond en

ben nu als stewardess werkzaam bij KLM. Mijn hobby’s zijn dansen, uitgaan, winkelen en reizen.

Toen ik gevraagd werd om Ronde miss te zijn hoefde ik niet lang na te denken het lijkt mij

ontzettend leuk om dit eens mee te maken. Dus tot 11 mei.

Groetjes Julia

 

Rondemiss 2018

Annelies Mensen

Hallo allemaal, Mijn naam is Annelies Mensen.
Ik ben 29 jaar en woon in Nieuw-Amsterdam.

Ik heb de opleiding Bloem & Design gevolgd en heb van kinds af aan de droom gehad een eigen bloemenzaak te hebben.
Die droom is op 13 Maart 2013 in vervulling gegaan. Toen heb ik Annelies – Bloemen & Wonen geopend, bij de winkel in van mijn ouders, Woonwinkel Drok.

Een aantal jaren terug ben ik vrijwilligster geworden van de PWZ en B4B en dit jaar ben ik gevraagd om ronde miss te zijn.

Net als andere jaren wordt ook ik gestyled door diverse sponsoren uit het dorp en omgeving. Mijn nagels door Instyle by Britt. Haar door kapsalon Jaqueline, make up door Beauty by Sanne en de huidverzorging door Schoonheidssalon Miriam en het ronde miss boeket wordt net als andere jaren verzorgd door mezelf.

Tot 28 April!


Rondemiss 2017

Daniëlle Middel

 

deze 23 jarige in Nieuw Amsterdam wonende onderwijzeres, lesgevend aan scholen te Gramsbergen en Den Velden zal op 29 april a.s. de winnaars in de bloemen zetten en feliciteren.

Voor Daniëlle, die een deel van haar opleidingsstage zelfs op Bali voltooide, een geheel nieuwe ervaring.

 

Rondemiss 2016

Melanie

Rondemiss 2015:

Marlin Dijkstra